Lectures


Fall 2020

Vad kan Umeå Kommun göra för Agenda 2030? – Panelsamtal

The event will be held in Swedish:

Hur sköter sig Umeå Kommun i förhållande till de globala målen utarbetade av Agenda 2030? Vilka punkter behöver förbättras och hur planerar kommunen att genomföra dessa sina strategier? 

Utrikespolitiska Föreningen och Umeå FN-förening har bjudit in partierna representerade i Umeå kommunfullmäktige till en paneldebatt. Diskussionen kommer att modereras av Felicia Sandin, ordförande för Umeå FN-förening samt Svenska FN-förbundets ambassadör för de globala målen. De representerade partierna i Umeå Kommunfullmäktige är; Arbetarpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, samt Vänsterpartiet. Panelsamtalet kommer att genomföras på svenska. 

Vi kommer att bjuda på veganska och ett antal vegansk och glutenfria mackor till samtliga deltagare. På grund av rådande pandemi kommer eventet tillåta en maxgräns på totalt 50 deltagare. För att det ska gå så smidigt som möjligt ber vi ni som vet att ni kan komma skriva upp er på en deltagarlista som kommer att läggas ut i eventet fredag 9/10 kl 17:00. Det är först till kvar som gäller och det är gratis att delta. För de som inte får en biljett eller vill njuta av paneldebatten på distans kommer vi att livestreama diskussionen i detta evenemang.