Föreläsning: LUNCH & LEARN – Franska presidentvalet

lunch-learn

Hjärtligt välkomna till vår nästa föreläsning under parollen LUNCH & LEARN! Det är precis vad det låter som. Föreläsningarna startar 12:15 och slutar 13:00. Ta med din lunch så står vi för kaffet. I samarbete med Statsvetenskapliga Institutionen vid Umeå universitet.

Denna gång kommer statsvetaren Magnus Blomgren att prata om Frankrikes valsystem och det politiska läget i landet! Föreläsningen kommer ske 22/9 12:15 i Hörsal B, Lindellhallen. Nedan följet en presentation, i urval, från UmU’s hemsida:

Mitt forskningsintresse rör generell demokratiforskning, med inriktning mot europaforskning, parlamentsforskning och partiforskning.

På grundutbildningen i statsvetenskap har jag i första hand undervisat på kurser som “Jämförande politik och förvaltning i ett globalt perspektiv”, “EU, makt och demokrati”, “Empirisk politisk teori”, samt att jag ansvarat för C-uppsatser. Jag har också ansvarat för institutionens nätkurser kring EU. Jag har också undervisat på kurser om “Demokrati och utveckling i Barentsregionen”, som arrangerats av andra institutioner inom universitetet. Jag har även inbjudits som föreläsare kring ämnen som “Den Europeiska Unionen” eller “Partier och dess ideologier” där organisationer utanför universitetet stått som arrangörer.

I samarbete med Statsvetenskapliga Institutionen vid Umeå universitet samt Folkuniversitetet Umeå.

  • GRATIS ENTRÉ FÖR MEDLEMMAR!
  • MEDLEMSKAP 50KR/ÅR!
  • ENTRÉAVGIFT FÖR ICKE-MEDLEMMAR 40KR!

Inte medlem än? Bli det här!
Klicka här för att komma till det aktuella Facebook-evenemanget.

Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter! @upfumea

%d bloggers like this: