Föreläsning: Inget nytt under solen?

inget nytt under solen2.jpg

Inget nytt under solen? Ett fågelperspektiv på världsekonomins utveckling sedan 1800-talet.

Trumps valseger och ”Brexit” är exempel på företeelser som i den dagsaktuella debatten har använts som symboler för chockartade kursändringar i en alltmer svårtolkad samtid. Men vad är egentligen nytt under solen och vad kan ses som uttryck för regelbundenheter i världsekonomins långsiktiga svängningar? Det är frågor som Magnus Bohman, lektor i Ekonomisk historia, belyser i en presentation med efterföljande diskussion.

När? 22/3 12:00
Var? Hörsal C, Lindellhallen

Föreläsningen är arrangerad av Utrikespolitiska föreningen tillsammans med Unga Aktiesparare Umeå.

Dom 50 första bjuds på lunchmacka och dryck, så kom i tid!

%d bloggers like this: