Åk med UFS till Almedalsveckan!

ALMEDALEN.jpg

Almedalsveckan 2017 äger rum mellan den 2 och 9 juli i Visby och UFS kommer vara på plats mellan den 2 och 6 juli. Sedan en tid tillbaka är UFS projektgrupp igång med att planera årets upplaga av UFS i Almedalen. Ungefär 50 platser kommer att stå i vårt förfogande och alla UPF- medlemmar kan ansöka om en plats fr o m 22 mars kl.12.00 på http://ufsverige.org
Via ansökningsformuläret kommer det även vara möjligt att att söka en av våra 4 volontärplatser. Volontärernas huvudsakliga uppgift är att vara en del av projektgruppen under veckan och hjälpa till med sociala medier, film och logistik.

Likt tidigare år bor vi i skolsalar strax utanför Visbys ringmur. Kostnaden för boendet är ca 600 kr per person för hela perioden. Resa till och från Almedalen bokas på egen hand. De flest brukar ta färjan från Nynäshamn till Visby, det tar cirka 3 timmar och kostar ( om man är ute i god tid) 200-300 kr tur-och retur.
Vi har över åren kunnat se att en del medlemmar har tvekat söka då man inte vetat riktigt vad som gäller. Det enda kravet för att ansöka om att resa ner med UFS är att vara 1) medlem i en av våra 13  föreningar 2) utrikespolitisk intresserad.

OBS begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

%d bloggers like this: