MEET JASMIN, HEAD OF PROGRAM

Jasmin

“Som programansvarig så ser jag fram emot att se UPF utvecklas, att fler studenter öppnar ögonen för våra evenemang och tar del av våra lärorika och intressanta föreläsningar. Jag tycker även att det är viktigt att universitetets engelsktalande studenter kan ta del av våra föreläsningar, därför ska jag försöka boka in fler internationella föreläsare. Min drömföreläsare skulle vara en utav mina största förebilder – Malala Yousafzai. Hon är känd för sin aktivism för flickors rättigheter till utbildning. Hon är modig, smart och en riktig inspirationskälla!”

As Head of Program I’m looking forward to seeing UPF evolve so that more students become aware of our events and take part of our educative and interesting lectures. I also think it’s important that the English speaking students at the University can profit from our lectures, therefore I will try to book more international lecturers. My dream lecturer would be one of my greatest role models – Malala Yousafzai. She’s know for her activism to promote girls rights to education. She’s brave, smart and a real source of inspiration!”

/Jasmin Dirawi

Head of Program

program@upfu.org

%d bloggers like this: