MEET PERNILLA, HEAD OF TRAVEL AND ACTIVITIES

Pernilla

“Jag är extremt glad att blivit vald till rese- och aktivitets ansvarig, och ser framemot att planera riktigt bra aktiviteter på campus samt givande resor för er medlemmar. Jag ser gärna att ni kontaktar mig om idéer om vad ni vill förverkliga, vilken drömresa ni har. Kanske är det att besöka ambassader i Hong Kong eller en rättviseorganisation i St Petersburg! Nu kör vi och gör läsåret 14/15 grymt bra!”

“I’m extremely happy to have been chosen Head of Travel and Activities, and am looking forward to planing great on-campus activities and rewarding trips for our members. I would love for you to contact me with ideas you’d like to realize, or what your dream destination is. Maybe visiting embassies in Hong Kong or a Human Rights NGO in St Petersburg! Let’s make 14/15 a great year!”

/Pernilla Nordqvist

Head of Travel and Activities

resaktivitet@upfu.org

%d bloggers like this: