Lunchföresläsning: Jonas Sjöstedt om Eurokrisen

Upf Umeå presenterar en föreläsning med Jonas Sjöstedt!

This lecture will be held in swedish.

Vi är glada att kunna erbjuda en föreläsning om ett aktuellt ämne med stor betydelse för Europa och resten av världen. Det har nog inte undgått någon att Europa och Eurozonen har handskats med problem på senare tid och detta är ämnet som Jonas Sjöstedt kommer att tala om och ge sin syn på.

Vi välkomnar er till detta evenemang den:

18:e feb, 12:15

i Hörsal D, Lindellhallen

Kostnad: Fri entré för medlemmar och 20 kronor för icke-medlemmar. Det går givetvis bra att bli medlem på plats för 50 kronor (endast kontantbetalning). Medlemskapet gäller i två terminer och innebär gratis inträde till alla våra föreläsningar samt en prenumeration på vår tidning Utpost.

%d bloggers like this: