Syrien – Då, nu och i framtiden

Hej och välkomna till årets andra gästföreläsning!

This lecture will be held in swedish.

Vi har tidigare under läsåret haft flera föreläsningar kring situationen i Mellanöstern. Detta är ett ämne som kommer att återkomma under våren och nu närmast med att statsvetare Rima Haro kommer att föreläsa om Syrien under rubriken “Syrien – Då, nu och i framtiden”.

Ett ytterst aktuellt och intressant ämne som vi ser mycket fram emot. Förhoppningsvis känner ni likadant och därmed kommer och lyssnar!

Kostnad: Fri entré för medlemmar och 20 kronor för icke-medlemmar. Det går givetvis bra att bli medlem på plats för 50 kronor (endast kontantbetalning). Medlemskapet gäller i två terminer och innebär gratis inträde till alla våra föreläsningar samt en prenumeration på vår tidning Utpost.

När: 6:e februari 15.15
Var: S205h (Samhällsvetarhuset)

%d bloggers like this: