UpF söker engagerade!

Utrikespolitiska Föreningen (UpF) är en del av Utrikespolitiska Förbundet (UFS). Föreningen är en politiskt- och religiöst obunden förening. Föreningens syfte är att öka medvetandeheten och främja debatten kring internationella frågor. Verksamheten riktar sig främst till studenter men alla är välkomna.

Redaktör

Redaktören ansvara både för webb- och papperstidningen Utpost. Som redaktör bör du vara duktig på att uttrycka dig i skrift samt ha en god stilistisk förmåga. Du ska även kunna leda dina skribenter i deras arbete genom kommunikation och feedback. Redaktören har även ansvaret för att hålla kontakten med Utpost övriga lokalredaktioner.

Ett plus är om du kan design och formgivning/layout, tex. InDesign eller liknande.

PR- ansvarig

PR-ansvarig är ansvarig för marknadsföringen av föreningen samt dess arrangemang. UpF:s marknadsföringskanaler är idag; Facebook, affischer och mailutskick.

Som PR-ansvarig bör du ha kunskap om webb (minst baskunskaper om bloggar/bilder och funktioner som rör dessa), grafisk layout (Adobe/etc.) samt print.

Du bör kunna avsätta ca 6-7 h/vecka till uppdraget.

UFS – representant

UFS-representanten är länken mellan lokalföreningen och förbundet. Som UFS-representant deltar du i förbundets nationella möten och verkar för förbundets framtida utveckling.

Är du intresserad av någon av posterna? Skicka då en ansökan till valberedning@upfu.org

Senast den 18 januari 2012

%d bloggers like this: