Engagera dig i UpF!

Har du intresse av samhällsfrågor, undrar över lokala, nationella eller globala frågor kring politik, mänskliga rättigheter, kultur, konflikter, forskning eller andra områden? Ta chansen att engagera dig i en av Sveriges mest välomtalade föreningar gällande politiska frågor. Det är vi i föreningen som själva bestämmer vilka vi vill ha som föreläsare och det ger en unik möjlighet att skapa kontakter inför arbetslivet. Alla är välkomna i Utrikespolitiska Föreningen, oavsett studieinriktning.

Gå med i styrelsen!
UpF Umeå söker nu nya styrelsemedlemmar till kommande läsår.
De poster som finns är:
-Ordförande
-Vice ordförande
-Kassör
-Sekreterare
-Programansvarig (2st)
-Pr-ansvarig (2st)
-Redaktör
-Valberedning (2st) Ej styrelsepost
Är du intresserad av en post i styrelsen? Skicka din ansökan till info@upfu.org där du kort beskriver dig själv samt vilken eller vilka poster du är intresserad av. För mer information om vad de olika posterna innebär, gå in på http://www.upfu.org under ansvarsbeskrivningar eller fråga den nuvarande styrelsen via infomailen ovan.
Sista dag för anmälan är 15 september.

%d bloggers like this: